Telefon

0989879018 0995451480

Email

ivan.saric@agritech-saric.com prodaja@agritech-saric.com

Adresa

Omladinska 60, 31431 Livana

  • Trend

  • Trend Reverse

  • Synthesis

Kategorija:

Dobavljač:

Caffini

Kategorija:

Dobavljač:

Caffini

Trend Reverse

Jednostavan ali pouzdan vučeni atomizer. Zahvaljujući ventilatoru s prednjim usisavanjem “Reverse”, u ventilator se ne usisava lišće, ostaci rezidbe ili sredstva za zaštitu bilja.

Trend Plus Reverse

Svestran i poseban vučeni atomizer koji ima “Reverse” ventilator s prednjim usisavanjem i kontra ventilator. Dostupan je sa ventilatorima različitih promjera, a pogodan je za tretiranje niskih biljaka u voćnjacima i vinogradima, kao i za vrlo visoke biljke s puno lišća, kao što su masline, orasi, avokado.

Trend Reverse Tower

Savršen je za mala gospodarstva koja tretiraju kulture u voćnjacima i vinogradima koje se uzgajaju u redovima

Trend Reverse Tower Plus

Profesionalni vučeni atomizer za kvalitetna fitosanitarna tretiranja kultura koje se zasađene u redovima. Zahvaljujući različitim dostupnim ventilatorskim jedinicama, moguće tretirati kulture u vinogradima i voćnjacima različite visine, održavajući izvrsnu penetraciju u lišće i osiguravajući adekvatnu zaštitu bilja i okoliša.

Kategorija:

Dobavljač:

Caffini

Od 1994. godine Synthesis je jedina i originalni vučeni atomizer s raspršivačem s tangencijalnim protokom zraka. Distribucija je usmjerena na vegetaciju koja se tretira, a omogućuje smanjenje nanošenja i uštedu djelatne tvari uz strogo poštivanje okoliša.