Telefon

0989879018 0995451480

Email

ivan.saric@agritech-saric.com prodaja@agritech-saric.com

Adresa

Omladinska 60, 31431 Livana

  • SMALL

  • PRESTIGE GO

  • PRESTIGE PLUS

  • GLOBAL

Kategorija:

  • Small

Dobavljač:

Caffini

Nošene prskalice SMALL su jednostavne, lagane i praktične. Dolaze u 2 modela ENTRY I HBS.

SMALL ENTRY

Small Entry je idealan izbor za nekoga tko traži laganu i jednostavnu prskalicu, ali u isto vrijeme još uvijek zahtijeva stroj koji jamči dobru autonomiju rada. Hidraulična grana Entry je čvrsta i okretna što je čini prikladnom za tretiranje kultura na poljima nepravilnog oblika gdje je potrebno djelomično sklopiti granu kako bi se zaobišle ​​prepreke.

SMALL HBS

Small HBS jednostavna je i lagana vučena prskalica savršena za mala i srednja gospodarstva. Zahvaljujući sklopivim HBS hidrauličnim granama osigurava kvalitetne rezultate, moguće je opremiti model dodatnom opremom  zračne potpore za grane AIR WING  za pomoć pri prodiranju prskanja i smanjenju zanošenja. Idealna je ne samo za tretiranje žitarica i hortikulturnih/povrtlarskih usjeva, već i za tretiranje na rižinim poljima.

Kategorija:

  • Prestige GO

Dobavljač:

Caffini

 

Prskalica Prestige GO dizajnirana je da odgovara sadašnjim i budućim zahtjevima moderne poljoprivrede. Zahvaljujući svom dizajnu, Prestige Go nudi visok stupanj stabilnosti na neravnom terenu što mu omogućuje preciznu primjenu sredstava za zaštitu bilja i tekućih hranjiva. HBM i HBL hidraulički sklopive grane nude robusnu i stabilnu platformu za primjenu zahvaljujući paralelogramskom sustavu montiranja. Za udobnost i praktičnost rukovatelja postoji širok raspon dostupnih ISOBUS opcija koji su kompatibilni s ovim modelima. 

Zračna potpora AIR WINGS za grane radnih zahvata 18, 20, 21, 24, 27, 28 i 30 metara.  

 

Kategorija:

  • Prestige Plus

Dobavljač:

Caffini

Prestige Plus prskalica je namijenjena profesionalnim poljoprivrednicima koji traže robusnu vučenu prskalicu visokih specifikacija koja je sposobna osigurati primjenu za zaštitu bilja i tekuće hranjive proizvode na pravovremen i isplativ način. Čvrsta konstrukcija i paralelogramski postavljena grana za maksimalnu stabilnost, omogućuje veće brzine uz zadržavanje točnosti. Hub Service Work Station  omogućuje grupiranje svih vanjskih kontrola i funkcija punjenja kako bi se povećala praktičnosti i učinkovitost za rukovatelja. Asortiman Prestige Plus može se opremiti sa širokim rasponom dodatne opreme kako bi se olakšao rad rukovatelju, dostupan je širok izbor ISOBUS opcija koje također pridonose povećanju učinkovitosti i praktičnosti.

Kategorija:

Dobavljač:

Caffini

Novi modeli vučenih prskalica Caffini.

Global 045S opremljen  hidrauličnim granama 045S koje su zbog svoje posebne konstrukcije vrlo čvrsta, a u isto vrijeme lagane. 

Glavni plastični spremnik zapremnine 3200 litara

Spremnik MAXI za ulijevanje kemikalija s mlaznicom za ispiranje ambalaže

Računalo „CB9“ s integriranim ELEKTROIL 5 sustavom – grafički prikaz na 5.7″ monitoru, za automatsko upravljanje sekcijama (elektronsko uključivanje/isključivanje sekcija), potpuno uključivanje i isključivanje rada prskalice, elektronsko podešavanje pritiska,
automatska kontrola raspodjele u litrama po hektaru s obzirom na brzinu kretanja, kontinuirano izračunavanje autonomije rada, upravljanje elektrohidrauličnim kontrolama otvaranja/zatvaranja na ekranu.

Global HBS dizajniran je za gospodarstva srednje veličine gdje je potrebna lagana i okretna prskalica. Global je prskalica koju karakterizira pouzdanost i lakoća korištenja, a njezine stabilne i robusne HBS grane idealne su za primjenu na žitaricama, povrću i vrtlarskim usjevima. Global modeli također su prikladni za primjenu na usjevima riže.

Veliki spremnik zapremnine 3.200 litara

Hidraulične grane “HBS” izrađene od švedskog čelika “DOMEX” te također obojane nakon tretmana kataforeze – CAFFINI Original grane

Spremnik MAXI za ulijevanje kemikalija s mlaznicom za ispiranje ambalaže

Spremnik s rotirajućim 360° mlaznicama za ispiranje

Ventil za ispiranje prskalice bez razrjeđivanja u glavnom spremniku

Računalo „CB9“ s integriranim ELEKTROIL 3 sustavom – grafički prikaz na 5.7″ monitoru, za automatsko upravljanje sekcijama (elektronsko uključivanje/isključivanje sekcija), potpuno uključivanje i isključivanje rada prskalice, elektronsko podešavanje pritiska,
automatska kontrola raspodjele u litrama po hektaru s obzirom na brzinu kretanja, kontinuirano izračunavanje autonomije rada, upravljanje elektrohidrauličnim kontrolama otvaranja/zatvaranja na ekranu.