Telefon

0989879018 0995451480

Email

ivan.saric@agritech-saric.com prodaja@agritech-saric.com

Adresa

Omladinska 60, 31431 Livana

  • SMALL

  • PRESTIGE GO

  • PRESTIGE PLUS

  • GLOBAL

Kategorija:

  • Small

Dobavljač:

Caffini

Nošene prskalice SMALL su jednostavne, lagane i praktične. Dolaze u 2 modela ENTRY I HBS.

SMALL ENTRY

Small Entry je idealan izbor za nekoga tko traži laganu i jednostavnu prskalicu, ali u isto vrijeme još uvijek zahtijeva stroj koji jamči dobru autonomiju rada. Hidraulična grana Entry je čvrsta i okretna što je čini prikladnom za tretiranje kultura na poljima nepravilnog oblika gdje je potrebno djelomično sklopiti granu kako bi se zaobišle ​​prepreke.

SMALL HBS

Small HBS jednostavna je i lagana vučena prskalica savršena za mala i srednja gospodarstva. Zahvaljujući sklopivoj HBS hidrauličnoj grani GULL WING osigurava kvalitetne rezultate, moguće je opremiti model dodatnom opremom  zračne potpore za grane AIR WING  za pomoć pri prodiranju prskanja i smanjenju zanošenja. Idealna je ne samo za tretiranje žitarica i hortikulturnih/povrtlarskih usjeva, već i za tretiranje na rižinim poljima.

Kategorija:

  • Prestige GO

Dobavljač:

Caffini

 

Prskalica Prestige GO dizajnirana je da odgovara sadašnjim i budućim zahtjevima moderne poljoprivrede. Zahvaljujući svom dizajnu, Prestige Go nudi visok stupanj stabilnosti na neravnom terenu što mu omogućuje preciznu primjenu sredstava za zaštitu bilja i tekućih hranjiva. HBM i HBL hidraulički sklopive grane nude robusnu i stabilnu platformu za primjenu zahvaljujući paralelogramskom sustavu montiranja. Za udobnost i praktičnost rukovatelja postoji širok raspon dostupnih ISOBUS opcija koji su kompatibilni s ovim modelima. 

Zračna potpora AIR WINGS za grane radnih zahvata 18, 20, 21, 24, 27, 28 i 30 metara.  

 

Kategorija:

  • Prestige Plus

Dobavljač:

Caffini

Prestige Plus prskalica je namijenjena profesionalnim poljoprivrednicima koji traže robusnu vučenu prskalicu visokih specifikacija koja je sposobna osigurati primjenu za zaštitu bilja i tekuće hranjive proizvode na pravovremen i isplativ način. Čvrsta konstrukcija i paralelogramski postavljena grana za maksimalnu stabilnost, omogućuje veće brzine uz zadržavanje točnosti. Hub Service Work Station  omogućuje grupiranje svih vanjskih kontrola i funkcija punjenja kako bi se povećala praktičnosti i učinkovitost za rukovatelja. Asortiman Prestige Plus može se opremiti sa širokim rasponom dodatne opreme kako bi se olakšao rad rukovatelju, dostupan je širok izbor ISOBUS opcija koje također pridonose povećanju učinkovitosti i praktičnosti.

Kategorija:

Dobavljač:

Caffini