Telefon

0989879018 0995451480

Email

ivan.saric@agritech-saric.com prodaja@agritech-saric.com

Adresa

Omladinska 60, 31431 Livana

  • SMALL

  • PRESTIGE GO

  • PRESTIGE PLUS

  • GLOBAL

  • T-ONE

Kategorija:

  • Small

Dobavljač:

Caffini

 

Nošene prskalice SMALL su jednostavne, lagane i praktične. Dolaze u 2 modela ENTRY I HBS.

SMALL ENTRY

Small Entry je idealan izbor za nekoga tko traži laganu i jednostavnu prskalicu, ali u isto vrijeme još uvijek zahtijeva stroj koji jamči dobru autonomiju rada. Hidraulična grana Entry je čvrsta i okretna što je čini prikladnom za tretiranje kultura na poljima nepravilnog oblika gdje je potrebno djelomično sklopiti granu kako bi se zaobišle ​​prepreke.

SMALL HBS

Small HBS jednostavna je i lagana vučena prskalica savršena za mala i srednja gospodarstva. Zahvaljujući sklopivim HBS hidrauličnim granama osigurava kvalitetne rezultate, moguće je opremiti model dodatnom opremom  zračne potpore za grane AIR WING  za pomoć pri prodiranju prskanja i smanjenju zanošenja. Idealna je ne samo za tretiranje žitarica i hortikulturnih/povrtlarskih usjeva, već i za tretiranje na rižinim poljima.

Kategorija:

  • Prestige GO

Dobavljač:

Caffini

 

Prskalica Prestige GO dizajnirana je da odgovara sadašnjim i budućim zahtjevima moderne poljoprivrede. Zahvaljujući svom dizajnu, Prestige Go nudi visok stupanj stabilnosti na neravnom terenu što mu omogućuje preciznu primjenu sredstava za zaštitu bilja i tekućih hranjiva. HBM i HBL hidraulički sklopive grane nude robusnu i stabilnu platformu za primjenu zahvaljujući paralelogramskom sustavu montiranja. Za udobnost i praktičnost rukovatelja postoji širok raspon dostupnih ISOBUS opcija koji su kompatibilni s ovim modelima. 

Zračna potpora AIR WINGS za grane radnih zahvata 18, 20, 21, 24, 27, 28 i 30 metara.  

 

Kategorija:

  • Prestige Plus

Dobavljač:

Caffini

Prestige Plus prskalica je namijenjena profesionalnim poljoprivrednicima koji traže robusnu vučenu prskalicu visokih specifikacija koja je sposobna osigurati primjenu za zaštitu bilja i tekuće hranjive proizvode na pravovremen i isplativ način. Čvrsta konstrukcija i paralelogramski postavljena grana za maksimalnu stabilnost, omogućuje veće brzine uz zadržavanje točnosti. Hub Service Work Station  omogućuje grupiranje svih vanjskih kontrola i funkcija punjenja kako bi se povećala praktičnosti i učinkovitost za rukovatelja. Asortiman Prestige Plus može se opremiti sa širokim rasponom dodatne opreme kako bi se olakšao rad rukovatelju, dostupan je širok izbor ISOBUS opcija koje također pridonose povećanju učinkovitosti i praktičnosti.

Kategorija:

Dobavljač:

Caffini

Novi modeli vučenih prskalica Caffini GLOBAL. Global je profesionalna prskalica jednostavna za korištenje, dostupna sa spremnikom od 3200 l i raznim modelima grana za radne širine od 16 do 24 m, također s zračnom potporom AirWings

STANDARDNA OPREMA:

Glavni plastični spremnik zapremnine 3200 litara

Robotske mlaznice –  zahvaljujući tim rotirajućim mlaznicama koje rade pod visokim tlakom jamče izvrsno pranje čistom vodom unutarnjih površina glavnog spremnika.

Mjerač razine tekućine u spremniku (bez dodira s tekućinom u spremniku) vidljiv je iz kabine traktora te sa bočne strane stroja, vrlo lako se očitava. Osjetnik koji se nalazi u sredini spremnika, manje je pod utjecajem neravnog stajanja prskalice. Za prskalice opremljene računalom moguće je ugraditi i elektronički mjerač razine tekućine spremnika.

MIXER

Snažan sustav miješanja jamči homogenost mješavine unutar spremnika. Intenzitet mješavine
može se prilagoditi kako bi se izbjeglo prekomjerno stvaranje pjene.

SPREMNIK ZA ČISTU VODU

Kapaciteta 400 L.

HUB SERVICE

Radna stanica za pripremu kemikalija za prskanje. Sve operacije se mogu provesti
na istom mjestu zahvaljujući višenamjenskim ventilima za faze punjenja, miješanja, paljenja/gašenja te pranje sustava i spremnika. Način aktivacije svakog procesa prikazan je slikama koje se nalaze na stroju.

PREMIXER MAXI za ulijevanje kemikalija

Veliki spremnik MAXI za ulijevanje kemikalija i pripremu kemijskih smjesa. Svi proizvodi, čak i oni u prahu i granuliranom obliku, mogu se brzo i učinkovito pripremiti zahvaljujući “Vortex” sustavu za miješanje. Snažni “Venturi” potpuno isprazni spremnik za nekoliko sekundi. Sustav je kompletiran s mlaznicom za ispiranje ambalaže.

LJESTVE za brži i jednostavniji pristup glavnom spremniku

ZAŠTITA CIJEVI

Većina cijevi za tretiranje i hidrauličke procese prekrivene su zaštitom protiv habanja.

Računalo „CB9“ s integriranim ELEKTROIL 5 sustavom – grafički prikaz na 5.7″ monitoru, za automatsko upravljanje sekcijama (elektronsko uključivanje/isključivanje sekcija), potpuno uključivanje i isključivanje rada prskalice, elektronsko podešavanje pritiska,
automatska kontrola raspodjele u litrama po hektaru s obzirom na brzinu kretanja, kontinuirano izračunavanje autonomije rada, upravljanje elektrohidrauličnim kontrolama otvaranja/zatvaranja na ekranu.

Global 045S opremljen  hidrauličnim granama 045S koje su zbog svoje posebne konstrukcije vrlo čvrsta, a u isto vrijeme lagane. 

Global HBS dizajniran je za gospodarstva srednje veličine gdje je potrebna lagana i okretna prskalica. Global je prskalica koju karakterizira pouzdanost i lakoća korištenja, a njezine stabilne i robusne HBS grane idealne su za primjenu na žitaricama, povrću i vrtlarskim usjevima. Global modeli također su prikladni za primjenu na usjevima riže.

Hidraulične grane “HBS” izrađene od švedskog čelika “DOMEX” te također obojane nakon tretmana kataforeze – CAFFINI Original grane

Spremnik MAXI za ulijevanje kemikalija s mlaznicom za ispiranje ambalaže

Spremnik s rotirajućim 360° mlaznicama za ispiranje

Ventil za ispiranje prskalice bez razrjeđivanja u glavnom spremniku

Računalo „CB9“ s integriranim ELEKTROIL 3 sustavom – grafički prikaz na 5.7″ monitoru, za automatsko upravljanje sekcijama (elektronsko uključivanje/isključivanje sekcija), potpuno uključivanje i isključivanje rada prskalice, elektronsko podešavanje pritiska,
automatska kontrola raspodjele u litrama po hektaru s obzirom na brzinu kretanja, kontinuirano izračunavanje autonomije rada, upravljanje elektrohidrauličnim kontrolama otvaranja/zatvaranja na ekranu.

GLOBAL AIRWINGS

Caffini razvija tehnologiju zračne potpore “AirWings” od 1981. Caffini je jedan od rijetkih proizvođača koji proizvodi učinkovit sustav zračne potpore samostalno. Zahvaljujući dugogodišnjem radu i usavršavanju jedan su od najvećih i najboljih proizvođača prskalica s zračnom potporom.

Kategorija:

Dobavljač:

Caffini

Novi model CAFFINI vučene prskalice T-One namijenjen je profesionalnim poljoprivrednicima koji traže robusnu vučenu prskalicu visokih specifikacija koja je sposobna primijeniti zaštitu bilja i tekuće hranjive proizvode na precizan i troškovno učinkovit način.

Njen čvrst okvir i paralelogramski postavljene grane omogućuju maksimalnu stabilnost, što rezultira ostvarivanjem veće brzine kretanja i povećavanjem preciznosti.

Hub Service radna jedinica obuhvaća sve vanjske kontrole i funkcije za punjenje zajedno radi povećanja praktičnosti i učinkovitosti operatera.

T-One je dostupan s pretećom poteznicom ili poteznicom s automatskim upravljanjem. 

Modeli T-One mogu se prilagoditi svakom korisniku s obzirom na širok raspon dodatne opreme, te je model dostupan u ISOBUS verziji.

Model T-ONE dostupan i u verziji s zračnom potporom sa 21, 24, 27, 28, 30 m granama.