Telefon

0989879018 0995451480

Email

ivan.saric@agritech-saric.com prodaja@agritech-saric.com

Adresa

Omladinska 60, 31431 Livana

 • Target

 • Hydrotarget

 • Genius

 • ProFarmer

Kategorija:

 • Target

Dobavljač:

Caffini

Prskalice TARGET dio su linije Caffini nošenih prskalica. Jednostavne su za korištenje i praktične su za prskanje malih i srednjih površina, te dizajnirane da ispune sve poljoprivredne i hortikulturne potrebe. Zbog niza dostupnih opcija stroj se može konfigurirati tako da odgovara potrebama korisnika. Dostupne su s ručnim sklopivim granama u tri širine: 10 – 12 – 15 metara.

 

 

 

 

 

Kategorija:

 • Hydrotarget

Dobavljač:

Caffini

HYDROTARGET prskalica je robusna i jednostavna za rukovanje. Izvrsna je za primjenu pesticida/zaštite bilja. Zbog lakoće stroja prikladna je za manje traktore i dolazi u kompletu s hidrauličnim sustavom sklapanja grana. 

Kategorija:

 • Genius

Dobavljač:

Caffini

Prskalice modela Genius su prskalice s laganim granama što ih čini idealnim za primjenu na malim poljima, gdje je često potrebno djelomično ili potpuno sklopiti grane. Spremnici su izrađeni od polietilena i dolaze u sljedećim veličinama: 600-800-1000-1200 litara. Svi Genius modeli imaju hidraulične sklopive grane, koje možete pronaći na dva različita modela Swing i Entry.

Model Genius Swing dostupan je s granama od 12 metara i ima mogućnost odabira jednog od četiri veličine spremnika između 600 – 1200 litara, te ima pocinčani glavni okvir i grane.

Genius Entry dostupan je s granama od 12, 14 i 15 metara i veličinama spremnika između 800-1200 litara. Ovaj model ima glavni okvir i grane premazane epoksidnim prahom.

Dodatna oprema:

Zračna potpora AIR WINGS

Kategorija:

 • Profarmer

Dobavljač:

Caffini

PROFARMER

Potpuno redizajnirani model prskalice ProFarmer od sada dolazi kroz 4 verzije s obzirom na konstrukciju grana. Dizajn se kod ovog modela ističe zbog svog kompaktnog oblika i male mase, jer su u konstrukciji upotrebljavani čelici visoke kvalitete (manje mase, a veće čvrstoće). To omogućava upotrebu lakših traktora bez ugrožavanja stabilnosti agregata tijekom rada na poljima te tijekom transporta. Svi metalni dijelovi stroja od okvira do grana su zaštićeni kataforezom (kao u automobilskoj industriji) i dvoslojnim FBE premazom za dugotrajno održavanje stroja zaštićenim od korozije.

Veliki spremnici su kompaktne veličine kako bi stroj bio blizu traktora te uz nisko težište omogućuje veću stabilnost čak i u brdovitim predjelima.
Spremnik za čistu vodu i spremnik za pranje ruku savršeno su integrirani u samu prskalicu.
Punjenje se vrši na jednostavan i siguran način, s posebnim priključkom integriranim na radnu stanicu HUB SERVICE. A spremnik je moguće puniti i pod pritiskom preko usisnog crijeva.
Glatke unutarnje stijenke spremnika i odsutnost slijepih prostora, omogućuje homogeno miješanje i učinkovito čišćenje na kraju tretmana.

STANDARDNA OPREMA:

ELECTROCONTROL: blok s 5/7/9 elektro-motornih ventila, uključujući električni regulator tlaka i ventil za generalno zatvaranje. Funkcionalnost električnog razdjelnika zajamčena je praktičnim filterom za samočišćenje. U slučaju kvara elektroničkog sustava ventili se mogu aktivirati ručno za dovršetak rada.

Spremnik za brzu pripremu kemikalija – Premixer – pripremite kemijski materijal s velikom sigurnošću za operatera. Kemikalije se lako i brzo miješaju s vodom zahvaljujući vrtložnoj mlaznici unutar spremnika, a mlaznica za pranje ambalaže i spremnika čini opremu kompletnom.

Mjerač razine tekućine u spremniku (bez dodira s tekućinom u spremniku) vidljiv je iz kabine traktora te sa bočne strane stroja, vrlo lako se očitava. Osjetnik koji se nalazi u sredini spremnika, manje je pod utjecajem neravnog stajanja prskalice. Za prskalice opremljene računalom moguće je ugraditi i elektronički mjerač razine tekućine spremnika.

HUB SERVICE: radna stanica za pripremu kemikalija za prskanje. Sve operacije se mogu provesti
na istom mjestu zahvaljujući višenamjenskim ventilima za faze punjenja, miješanja, paljenja/gašenja te pranje sustava i spremnika. Način aktivacije prikazan je slikama.

Robotske mlaznice –  zahvaljujući tim rotirajućim mlaznicama koje rade pod visokim tlakom jamče izvrsno pranje čistom vodom unutarnjih površina glavnog spremnika.

Precizni manometar velikog kapaciteta od nehrđajućeg čelika s izometrijskom skalom osigurava da radni tlak bude pod kontrolom u svakom trenutku.

PROFARMER ENTRY

ProFarmer prskalica s Entry granama među najprodavanijim je Caffini prskalicama na svijetu. Nosač mlaznica (grane) dizajniran je za polja nepravilnih oblika, prepreke ili tamo gdje je potrebno jednostavno i brzo otvoriti / preklopiti / parcijalizirati širinu nosača. Pokret grana ostvaraju dva hidraulička cilindra (desno i lijevo) te pametni sustav poluga koji omogućavaju pregib grana na ¼, ½ ili ¾ kako bi se postiglo mnoštvo radnih širina. Unatoč mnogim pokušajima da se replicira, ove grane zadržavaju neke jedinstvene značajke kao što je patentirani automatski stabilizacijski sustav, koji pojednostavljuje i minimizira uporabu hidrauličkih upravljača svaki put kada operater treba smanjiti radnu širinu. To omogućava veliku udobnost pri radu i optimalnu dnevnu produktivnost.

Automatsko blokiranje nagiba omogućava preklapanje i rasklapanje grana sprječavajući da se otvorena strana spusti te time održava visinu nosača u pravom položaju.

Učinkoviti trapezoidni izjednačivač nagiba omogućava preko spojnih šipki i kliznih umetaka optimalno kopiranje položaja nosača u odnosu na tlo.

Svi spojevi nosača konstruiranu su od čeličnog klina i samopodmazujuće čahure.

Dovodne cijevi su od nehrđajućeg čelika. mlaznice su u unutrašnjosti potpuno zaštićene u okvir grana osiguravajući njihovu cjelovitost u slučaju opasnosti.

Hidraulično preklapanje grana, neovisno desno / lijevo i podešavanje po visini.

Po izboru dostupni su kao distributer ulja aktiviran joy-stick-om (Oleomatic) ili upravljačka jedinica “Elektroil”. Oba zahtijevaju samo dva hidraulička priključka (1 par).

DODATNA OPREMA:

Hidraulično podešavanje nagiba grana

OLEOMATIC – Elektro-hidraulička upravljačka jedinica za otvaranje i za zatvaranje, za podešavanje visine grana upravljanjem preko Joystick-a. Jedan par hidrauličkih izvoda.

ELEKTROIL – Elektro-hidraulička upravljačka jedinica za otvaranje i za zatvaranje, za podešavanje visine grana upravljanjem preko upravljačke kutije. Jedan par hidrauličkih izvoda.

Računalo s monitorom  CB9

 • grafički prikaz s 5.7″ monitorom
 • za automatsko upravljanje sekcijama (elektronsko uključivanje/isključivanje 5/7/9 sekcija)
 • generalno uključivanje i isključivanje rada prskalice,
 • elektronsko podešavanje pritiska,
 • automatska kontrola raspodjele u litrama po hektaru,
 • prikaz razine tekućine u spremniku (nije u standardnoj opremi),
 • kontinuirano izračunavanje autonomije rada,
 • upravljanje elektrohidrauličkim kontrolama otvaranja/zatvaranja grana

GPS Farmanavigator G7: GPS sustav sa zaslonom u boji 7”, antenom i kabelom za povezivanje s računalom CB9. Omogućuje grafički prikaz obrađenih površina, uključujući preklapajuća ili neobrađena područja. Automatsko zatvaranje sekcija u slučaju preklapanja.

Računalo ISOBUS BASIC TERMINAL:

 • veliki zaslon u boji
 • automatska kontrola raspršivanja, GPS navođenje (nije u standardnoj opremi)
 • pregled svih GPS informacija, automatsko zatvaranje sekcija u slučaju preklapanja
 • multifunkcionalni Joystick za upravljanje radnim sekcijama i pokretima grana