Telefon

0989879018 0995451480

Email

ivan.saric@agritech-saric.com prodaja@agritech-saric.com

Adresa

Omladinska 60, 31431 Livana

  • MaxiRoll

  • MiniMax

  • MaxiCut

Kategorija:

Dobavljač:

Dalbo

MaxiRoll je nova generacija DAL-BO valjaka. MaxiRoll je konstrukcijski, valjak za teške uvjete rada, koji se pomoću mnogih dostupnih opcija može koristiti u brojnim aplikacijama. Osim tradicionalnih zadataka valjanja nakon teške obrade tla, MaxiRoll, kada je opremljen hidrauličnim okvirom s lopaticama CRACKERBOARD-om za ravnanje i sitnjenje, savršen je
alat za predsjetvenu pripremu tla, čime MaxiRoll čini vrlo svestranim strojem koji pomaže u povećanju produktivnosti i prinosa.

MAXIROLL standardno dolazi s mnogim  jedinstvenim značajkama kao što su kao hidraulični raspored težine, DUOFLEX sustav koji omogućuje individualno kretanje za svake sekcije valjka, čime se osigurava optimalan kontakt s tlom, bez obzira na to svojstva i neravnine tla, kvalitetni prstenovi sa 3-6 godina jamstva, automatsko zaključavanje u transportni položaj i još mnogo toga. Ukratko, MAXIROLL spaja kvalitetu, produktivnost i svestranost u jednom proizvodu.

PRSTENOVI

Snowflake– je novi dizajn poprečnih elemenata u ringu. Dizajn SNOWFLAKE prstenova je jedinstven te su zaštićeni i proizvod i dizajn. Pogodan je za većinu namjena, i prije i poslije sjetve.

Cross Combi–  prikladni za pripremu sjetvene gredice, posebno u kombinaciji s hidrauličnim CRACKERBOARD-om.

Crosskill– prvenstveno se koriste za pripremu sjetvene gredice jer  ostavlja tlo rahlo na vrhu, a čvrsto odmah ispod površine, te ga tako čini optimalnim za sjetvu.

T-prstenovi– Ovaj tip prstena je posebno pogodan za upotrebu na lakim i pjeskovitim tipovima tla. Prikladan za modele MAXIROLL 630 i 830 HD.

CRACKERBOARD – hidraulični okvir s lopaticama. Lopatice su izrađene od opružnog čelika 100 x 12 mm sa posebno dizajniranim šipkama, te ih tako čini savršenim za razbijanje gruda i ravnanje tla ostavljajući tlo spremno za daljnji rad valjka. Kad se stroj koristi za valjanje, okvir s lopaticama se može hidraulički podići tako da bude van upotrebe.

“DuoFlex” sustav– osigurava jednak pritisak na tlo svake sekcije zasebno. Iako je svaka sekcija valjka pod hidrauličkim pritiskom, oni su i dalje u mogućnost individualno pratiti konture tla. Svaka sekcija može odstupiti više od 500 mm zahvaljujući sustavu sa dva spremnika pod pritiskom.

 

Kategorija:

Dobavljač:

Dalbo

MINIMAX valjak je svestrani valjak koji se može koristiti u razne svrhe. S raspodjelom težine pomoću opruga, DUOFLEX-om i širokim izborom prstenova, MINIMAX osigurava savršeni rezultat valjanja bez obzira na uporabu. MINIMAX je posebno pogodan za lagane i srednje tipove tla, a mogućnost dodavanja dodatne opreme naglašava svestranost i fleksibilnost valjka, što ga čini vrlo isplativim.

PRSTENOVI

Snowflake– je novi dizajn poprečnih elemenata u ringu. Dizajn SNOWFLAKE prstenova je jedinstven te su zaštićeni i proizvod i dizajn. Prikladni za većinu namjena, i prije i poslije sjetve. Primjereni i za za rad na travnatim površinama, a u kombinaciji s CRACKERBOARD-om savršeno rade na grudastim tlima.

Cross Combi–  prikladni za pripremu sjetvene gredice i valjanje travnatih površina.

Crosskill– prvenstveno se koriste za pripremu sjetvene gredice jer  ostavlja tlo rahlo na vrhu.

CRACKERBOARD – hidraulični okvir s lopaticama. Lopatice su izrađene od opružnog čelika 200 x 12 mm sa posebno dizajniranim šipkama, te ih tako čini savršenim za razbijanje gruda i ravnanje tla ostavljajući tlo spremno za daljnji rad valjka. Kad se stroj koristi za valjanje, okvir s lopaticama se može hidraulički podići tako da bude van upotrebe.

Kategorija:

Dobavljač:

Dalbo

MAXICUT je valjak s naoštrenim čeličnim noževima za usitanjavanje biljnih ostataka koji se može koristiti na kukuruzu, repici, žitaricama, povrću, suncokretu, duhanu, pamuku itd. Biljni ostaci se režu, usitnjavaju te ostavljaju na površini tla nakon čega ostaci u kontaktu s tlom kreću s trunjenjem.

 

VALJAK
MaxiCut valjak se sastoji od čeličnog bubnja 610×7 mm, koji se može napuniti vodom kako bi se dobila dodatna težina. Ovime se postiže povećanje težine do 1000 kg na modelima 300-360. Valjak je opremljen noževima od 100 mm pa je ukupni promjer 820 mm.

 

MaxiCut može raditi pri brzinama između 18-25 km/h pa se površina od 10 hektara može lako odraditi za sat vremena. Zbog velikih radnih brzina i zahtjeva koji se postavljaju na stroj, bubanj je opremljen čeličnim osovinama od 70 mm i velikim konusnim valjkastim
ležajevima s dvostrukim brtvama. MaxiCut je jednostavna, ali moćna alternativa malčeru ili sitnilici biljnih ostataka.